Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЗАВРШНИЦА НОВОГОДИШЊЕГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОРУ

Подели

Новогодишњи турнир у малом фудбалу “Бор 2022” полако улази у завршницу. Традиционална манифестација, која четврти пут има меморијални карактер и носи име “Слободан Перишић Пеки”, по некадашњем фудбалеру Бора, истакнутом тренеру и једном од оснивача Новогодишњег турнира окупила је велики број екипа из целе Тимочке Крајине.

Публика у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“ ће све до недеље 16. јануара када су на програму коначне борбе за пласман моћи да ужива у мајсторијама на петопарцу у чак седам узрасних категорија.

У четвртак су на програму мечеви полуфинала у конкуренцији ветерана, као и четвртфиналне утакмице у категорији сениора. Дакле укупно шест партија очекује нас на турниру у Бору 13. јануара, а  програм почиње у 19:30, док је последњи сусрет на програму од 22 сата, када ће снаге одмерити „Zijin“ и „Графомед“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *