Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАРСКА ОМЛАДИНА У СЛУЖБИ СВОЈИХ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА, ТЕРЕН У НАСЕЉУ „КЉУЧ“ БОГАТИЈИ ЗА 10 КАНТИ

Подели

Пети по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Јоца Михаиловић – К3“ завршен је пре тачно месец дана у зајечарском насељу „Кључ“, а омладина Котлујевца показала је да мисли на средину у којој живи и по окончању ове сада већ традиционалне спортске манифестације. Наиме, екипа у саставу Игор Словић, Синиша Дамјановић, Мартин Бућин, Петар Младеновић, Владимир Јовић, Марко Михаиловић, Александар Митровић и Иван Ристић одлучила је да пружи скроман али заиста леп допринос у виду поклона 10 канти, које су наместили око терена у насељу Кључ 3.

И док се нешто млађе колеге из Котлујевца спремају да такође у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара организују 8. по реду турнир „Дођи на баскет“, нема сумње да ће постављене канте помоћи пре свега у периоду од 5. до 10. августа када је на програму традиционална кошаркашка манифестација, али и након тога, пошто је терен у летњим месецима крцат младима. 

„Спортски савез града Зајечара се већ годинама труди да свака месна заједница на територији Зајечара има бар по неку спортску манифестацију, наравно уколико то желе грађани и мештани. Нарочито смо се у претходном периоду окренули младима, којима смо препустили знатно веће учешће у самој организацији турнира, а који нам то враћају на прави начин, као што је то случај и код ове акције омладине из зајечарског насеља „Кључ“,  истакао је за „Глас спорта“ Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *