Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ЗАЈЕЧАРКА ИВА МАЛЕТИЋ БРОНЗАНА НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА У АТЛЕТИЦИ!

Подели

Ива Малетић не престаје да одушевљава српску атлетску јавност. Наиме, ова 17-годишња Зајечарка, ученица трећег разреда Гимназије у Зајечару, освојила је бронзану медаљу у трци на 1500 метара на Балканском дворанском првенству у атлетици.

Такмичење је одржано у Софији, а Ива Малетић се надметала у конкуренцији старијих јуниорки. Чланица Атлетског клуба „Младост“ из Зајечара је своју деоницу претрчала у времену 4 минута, 35 секунди и 10 стотинки.

Ово је само један у низу сјајних резултата зајечарског и српског атлетског бисера, која је већ сада владајућа шампионка Србије у категорији млађих јуниора и вицешампион у конкуренцији старијих на 800 метара, док је на 1500 метара, била трећепласирана на Првенству Србије.Такође, актуелна је првакиња Србије у кросу на 4000 метара у јуниорској конкуренцији.

Ива Малетић је на Балканијади у Бугарској учествовала као чланица јуниорске репрезентације Србије, а ове године очекује је и учешће на Светском првенству у Кенији.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести. Издавач медија задржава право тужбе.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *