Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ИНТЕРВЈУ

ЗАЈЕЧАРАЦ САША СТЕФАНОВИЋ, ЈЕДАН ОД НАЈЦЕЊЕНИЈИХ СРПСКИХ ОДБОЈКАШКИХ ТРЕНЕРА

Подели

Један од најталентованијих српских одбојкашких стручњака, Зајечарац Саша Стефановић, тренер је екипе „Al Faisaly“ из Саудијске Арабије.

После много успеха, које је остварио са тимовима из Србије, каријеру је наставио у Азији, а за све Зајечарце и читаоце портала „Глас спорта“, има речи подршке, како би што лакше пребродили ово тешко време.

Саша Стефановић је рођен у Зајечару 17. маја 1978. године, прве одбојкашке кораке направио је у Одбојкашком клубу „Зајечар“, а касније га је пут водио у Ниш, где је годинама наступао у елитном рангу такмичења у Србији.

Као тренер, управо екипу Ниша, увео је у Суперлигу, са Новим Пазаром је освојио Куп Србије 2017. године, изборио излазак у Европу, где је најпре избацио кипарску Омонију, потом био близу проласка грчког великана Паока.

Одлични резултати у Србији, обезбедили су му позиве из иностранства, радио у Ирану, где је био тренер Урумије, у Грчкој као шеф стручног штаба Фоиникаса, (Foinikas Syros), а од 2019. је у Саудијској Арабији, на кормилу „Al Faisalyja“.

Заиста, један од људи, који су потекли са обала Тимока и који проносе славу свог града широм планете. „Глас спорта“ и Спортски савез града Зајечара желе пуно среће у наставку каријере бриљантном младом стручњаку, уз жељу да све ово поновимо у интервјуу уживо, када прође пандемија корона вируса.

 

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *