Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар РУКОМЕТ

ЗАЈЕЧАР СЕ ОПРАШТА ОД РУКОМЕТНЕ ЛЕГЕНДЕ – КОМЕМОРАЦИЈА САШИ ЖИВУЛОВИЋУ „ЖИЦИ“ У ПОНЕДЕЉАК 13. ФЕБРУАРА

Подели

Вест која је затекла српску и грчку рукометну јавност, још увек је тешка за разумевање и прихватање. Играчка и тренерска величина потекла из Зајечара, Александар Живуловић „Жица“ изненада је преминуо у свом дому у Атини 9. фебруара, у 51 години живота, само дан пошто је са клупе предводио Неа Јонију до освајања Купа Грчке.

Сахрана зајечарског и грчког рукометног великана је у уторак 14. фебруара у Атини у 15 часова, док ће дан раније последњи поздрав бити упућен из родног града. Наиме, након састанка представника локалне самоуправе, Спортског савеза града Зајечара и Рукометног клуба „Зајечар“ уз дозволу породице, одлучено је да комеморација прерано преминулој рукометној легенди, буде одржана у великој сали Скупштине града Зајечара у понедељак 13. фебруара, са почетком у 10 сати. 

Од једног од највећих зајечарских рукометаша свих времена, опростиће се тада пријатељи, клупски и школски другови, тренери, али и многобројни поштоваоци Александра Саше Живуловића „Жице“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *