Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ВИДОВДАНСКИ КАРАТЕ КУП ОДРЖАН МИНУЛОГ ВИКЕНДА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Видовдански карате куп одржан је минулог викенда у Зајечару. Јубилеј за понос, прослава 25-годишњице рада Градског карате клуба „Зајечар“ био је повод за организовање овог престижног турнира, који је у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“ окупио 150 такмичара из 15 карате клубова.

Организатори манифестације одржане у недељу 27. јуна били су Градски карате клуб „Зајечар“ и Спортски савез града Зајечара, а учествовали су клубови из Kраљева, Прокупља, Мајданпека, Бора, Пуковца, Бујановца, Лесковца (два клуба), Врања (два клуба), Kњажевца, Медвеђе и Зајечара (три клуба).

Најмасовнија и најупешнија екипа турнира била је екипа Kарате клуба „Тенши“ из Зајечара, друго место заузео је Kарате клуб „Пуковац“ а треће место екипа Омладинског карате клуба „БСK“ из Бујановца.

„Сјајан крај пролећног дела сезоне, много добрих борби и младих каратиста из целе Србије, који су показали своје вештине. Већ почетком јула прелазимо на отворене терене СРЦ „Попова плажа“ где ћемо тренирати све до септембра“, истакао је за „Глас спорта“ Мирослав Радојковић, председник Градског карате клуба „Зајечар“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *