Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ВЕЛИКО ФИНАЛЕ МЕМОРИЈАЛА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У КОТЛУЈЕВЦУ, НА ПРОГРАМУ МЕЧЕВИ ОДЛУКЕ

Подели

Више од две недеље сјајног фудбала, преко 200 утакмица у шест узрасних категорија, много доброг фудбала на петопарцу, сјајних потеза и ефектних голова, било је потребно да дођемо до саме завршнице Меморијалног турнира у фудбалу 4 на 4 у зајечарском насељу Кључ III. Узбуђења није мањкало ни у среду 29. јуна, када су на програму биле елиминационе борбе. Свака грешка могла је скупо да кошта, па је виђено доста борбе, а неколико сусрета морали су да одлуче пенали.

„Глас спорта“ био је као и читавог турнира на лицу места, а забележени су следећи резултати:

Сјајни мечеви на распореду су последњег дана Меморијала, пошто ће се на терену наћи само најбољи од најбољих. Полуфинаисти и финалисти турнира у категоријама млађих петлића, петлића, пионира, кадета, али и ветерана и сениора одмериће снаге на терену у Котлујевцу, а најуспешнији ће кући понети и вредне награде. На програму је чак 17 утакмица, а публика ће заиста моћи да ужива у најузбудљивијим мечевима у свих шест категорија.

Ево и распореда:

Омладина Котлујевца у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара и покровитељством локалне самоуправе потрудила се да све протекне у најбољем могућем реду претходних 17 дана турнира, а нема сумње да ће фудбал бити у првом плану и током затварања ове сада већ традиционалне спортске манифестације.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *