Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ВЕЛИКИ УСПЕХ ЗАЈЕЧАРСКИХ ЏУДИСТА, ЧЛАНОВИ АКАДЕМИЈЕ ТОДОРОВИЋ ОБЕЗБЕДИЛИ ПЛАСМАН НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

Подели

Џудо академија „Тодоровић“ из Зајечара имаће два представника на Државном првенству у Београду 27. фебруара, после сјајних резултата на Првенству Централне Србије одржаном у Нишу. Наиме, Андреја Нижницки и Инес Кос донели су свом клубу две медаље, а тиме су ученици тренера Данета Тодоровића обезбедили и учешће на завршној смотри најбољих српских џудиста у кадетској конкуренцији у Спортском центру „Шумице“.

Нижницки је свом богатом низу одличја додао и златну медаљу са такмичења у Нишу, где је доминантно освојио 1. место у категорији до 73 килограма. Инес Кос је у конкуренцији кадеткиња до 48 килограма освојила 2. место и приграбила вицешампионску титулу и самим тим попут Нижницког, визирала карту за Београд.

Вреди истаћи и да је дојучерашњи члан Џудо академије „Тодоровић“, Игњат Пауновић освојио златно одличје у категорији до 66 килограма, али сада у обележјима „Кинезиса“ из Ниша, чији је члан од ове године.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести. Издавач медија задржава право тужбе.

 

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *