Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ВАТЕРПОЛИСТИ БОРА СРЕБРНИ У ЛИГИ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

Подели

Ватерполисти Бора освојили су друго место у Лиги Централне Србије, пошто су поражени у финалу од екипе „Језера“ резултатом 13:8. Ипак, тиму који се уз помоћ штапа и канапа сналази како за простор за тренинг, тако и за играње утакмица, нема се шта замерити, јер је и сам пласман у финале такмичења велики успех.

Ако се на то дода и убедљива победа у полуфиналу против Ватерполо клуба „Видра“ из Лесковца резултатом 21:11, онда успех још више добија на значају.

„Није могло боље, извукли смо максимум. Финале од првог минута у контра ритму просто недостаје тренинг, остаје жал за овом екипом и генерацијом, некад се запитам како даље, када је питање када ћемо уопште одратити следећи тренинг и то оставља горчину да ли да наставимо или угасимо светло“, нагласио је Мадановић.

Ипак оно што оставља наду јесте једна сјајна група момака, која је минулих година стасала у Бору.

„Једно велико браво за моје саборце“, истакао је за „Глас спорта“ Александар Саша Мадановић, тренер и капитен ВК Бор и додао да захвалност иде и на адресу Дејана Богдановића Kеке, Расима Еминија и Бобана Јовановића, као и свима онима који су подржавали клуб у заиста тешким тренуцима.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *