Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар Фудбал

УСКРШЊИ ТУРНИРИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ У КОТЛУЈЕВЦУ И ТРНАВЦУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Спортских дешавања неће мањкати у Зајечару у празничним данима, пошто је већ на Велики петак почео Ускршњи турнир у малом фудбалу. Утакмице су на програму 22, 23, и 24. априла на теренима Основне школе „Хајдук Вељко“, а такмичења ће бити организована у следећим категоријама:

млађи петлићи (2011, 2012. годиште), петлићи (2009. и 2010. годиште), пионири (2007. и 2008. годиште), сениори и ветерани (1982 и старији), док ће се најмлађи фудбалери, рођени 2013. и 2014. године надметати у категорији цицибана.

Котизација за сениоре износи 5.000, а за ветерaне 3.000 динара. Средства од прикупљене котизације иду у наградни фонд, а према речима организатора најбоље очекују вредне награде, док је новина да су млађе категорије ослобођене плаћања котизације за учешће.

Традиционални Ускршњи турнир биће организован и у Трнавцу, где ће се у центру села 24. априла такмичити екипе у сениорској конкуренцији. Организатор оба турнира је Спортски савез града Зајечара, у сарадњи са Месним заједницама Котлујевац и Трнавац, уз подршку Градске управе Зајечар.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *