Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ТУРНИРОМ “ПОПОВА ПЛАЖА ОПЕН 2020”, СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ТЕНИСКУ СЕЗОНУ НА ОТВОРЕНОМ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Тениски клуб “АС Тимок” успешно је организовао завршни турнир на Поповој плажи минулог викенда, чиме је тениска сезона на отвореном окончана на прави начин. Након овог турнира и званично почиње зимска сезона тениских турнира у сали, а у “АС Тимоку” најављују да ће поред редовних термина у Основној школи “Љубица Радосављевић Нада”, уз поштовање свих прописаних мера, тренинзи бити одржавани и у ОШ “Десанка Максимовић” и сали Техничке школе у Зајечару, зависно од узраста и тренутне епидемиолошке ситуације.

На завршном турниру у суботу 7. новембра учествовали су најбољи млади тенисери из Тимочке Крајине, па су тако на Поповој плажи своје умеће показали такмичари из Бора, Неготина, Kњажевца и домаћина Зајечара.

Титуле су отишле у руке Данила Јовановића у мушкој и Сташе Србуловић у женској конкуренцији. Јовановић, иначе члан домаћег “АС Тимока” славио је у финалу против саиграча из клуба Вељка Младеновића, док су треће место поделили Никола Станојевић из Неготина и још један Зајечарац Милош Перић, који су такмичење завршили у полуфиналу.

Што се женског дела турнира тиче, Сташа Србуловић из Бора је у борби за трофеј савладала Јелену Трандафиловић из Неготина, док су треће место поделиле домаће такмичарке “АС Тимока” Ања Петровић и Јелена Серјевић.

Организатор Тениски клуб “АС Тимок” је поред пехара, медаља и диплома, у сарадњи са Туристичком организацијом града Зајечара обезбедио финалистима пригодне поклоне.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *