Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

„ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“ ОДРЖАНА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

„Имамо циљ, дођи на старт“ слоган је овогодишње „Трке за срећније детињство“ која се традиционално почетком јесени организује широм Србије. Тако је било у четвртак 19. октобра и у граду на Тимоку, где је Црвени крст Зајечар уз техничку подршку Спортског савеза града Зајечара и домаћинство Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“ успешно организовао рекреативну манифестацију, која је обухватила 18 трка, од предшколаца до ученика и ученица 8. разреда.

Учествовало је више од 200 ученика градских основних школа, најзанимљивије је свакако било у најмлађој конкуренцији предшколаца и ђака 1. и 2. разреда, али узбуђења није мањкало ни у вишим разредима, иако је резултат био у другом плану.

„Хвала Спортском савезу града Зајечара, свим основним школама у нашем граду, као и свим учесницима трке, који су се одазвали у великом броју, подржали акцију и промовисали хуманост и здраве стилове живота. Још једном БРАВО ЗА СВЕ УЧЕСНИKЕ ТРKЕ, ДАНАС СТЕ СВИ БИЛИ ПОБЕДНИЦИ“, поручили су из зајечарског Црвеног крста.

Задовољство није крио ни директор ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ Верослав Пауновић, који се потрудио да као домаћин угости све учеснике и који је заједно са председницом Црвеног крста Иванком Јовић награђивао најбоље такмичаре дипломама и медаљама.

Спортски савез града Зајечара потрудио се да све протекне у најбољем реду и поново показао да му нема премца у организацији спортских манифестација, иако је стручна служба зајечарске „куће спорта“ овог пута била у функцији подршке Црвеном крсту.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *