Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ФУДБАЛЕРИ РТЊА У ГОРЊЕМ ДОМУ ЗОНЕ „ИСТОК“, БОДОВИ СА ГОСТОВАЊА ЦИЉ ЗА МИРНУ ЈЕСЕН У БОЉЕВЦУ

Подели

Фудбалери Ртња ремизирали су резултатом 1:1 на градском стадиону у Бољевцу против „Лужнице“ из Бабушнице у 10. колу Зоне „Исток“. Бољевчани су у дуел против гостију са југа Србије ушли знатно ослабљени, без седам-осам чланова ротације, што због картона, што због повреда и болести, па је и резулат очекиван.

Ипак у клубу верују да ће шеф стручног штаба Марко Терзић моћи да рачуна на све првотимце на два везана гостовања. Најпре у недељу 22. октобра Бродоремонту у Кладову, а потом и „Балканском“ у Димитровграду крајем месеца.

„Идемо на победу, комплетни смо и очекујемо добру игру и бодове како у Кладову, тако и у Димитровграду. Задовољни смо досадашњим током сезоне, сигурно је да је могло и пар бодова више да буде на нашем конту, али 6. место и 15 освојених бодова је респектабилан резултат за прву трећину сезоне“, поручују из управе бољевачког зонаша за „Глас спорта“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *