Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„ТОРЛАЧКИ САБОР“ У ЗАЈЕЧАРСКОМ СЕЛУ СЕЛАЧКА У СУБОТУ 27. АВГУСТА

Подели

Спортски савез града Зајечара организоваће спортско-рекреативни део манифестације „Торлачки сабор“ у селу Селачка 27. августа. Мали фудбал, надвлачење конопца, бацање камена с рамена и стони тенис су дисциплине у којима ће се надметати учесници ове надају се домаћини, у будућности традиционалне манифестације.

Технички део организације турнира спровешће Месна заједница Селачка, једна од многих са којима зајечарска „кућа спорта“ реализује турнире у већини зајечарских села.

„Трудимо се да рекреативним манифестацијама покријемо већину територије града Зајечара, па да тако више нема села ни месне заједнице у којима нема бар неког рекреативног турнира у некој од спортских дисциплина. Ипак, за тако нешто потребно је да сви заинтересовани на време аплицирају и поднесу неопходну документацију и програме у законом предвиђеном року“, истиче за „Глас спорта“ Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

Организатор културно-уметничког програма манифестације која почиње од 13 сати је Установа Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у сарадњи са Туристичком организацијом, уз покровитељство града Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *