Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЕКИПА ГРЉАНА У ПОХОДУ НА ТИТУЛУ ШАМПИОНА СЕОСКИХ СПОРТСКИХ ИГАРА СРБИЈЕ – ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ У ЧАЧКУ ЗА ВИКЕНД

Подели

Екипа Грљана учествоваће предстојећег викенда у великом финалу Сеоских игара Спортског савеза Србије. Домаћин Државног такмичења који ће окупити најбоље сеоске спортске екипе из Србије је Чачак, а надметање је на програму од 26. до 28. августа на теренима СЦ „Младост“ у центру Моравичког округа.

Поред четвороструких узастопних учесника великог финала екипе Грљана из Зајечара, који су своју доминацију потврдили и ове године, како победом на градским квалификацијама на Поповој плажи, тако и освајањем првог места на Регионалном такмичењу у Кучеву, пласман у завршницу обезбедили су:

Кљајићево – Сомбор

Српски Милетић – Оџаци

Рудна Глава – Мајданпек

Бродарево – Пријепоље

Милочај – Краљево

Каоник – Крушевац

Васиљ – Књажевац

Пертате – Лебане

Оране – Бојник

Екипу Грљана ће и овог пута предводити Спортски савез града Зајечара, а претходне сезоне освојено је 3. место на завршном такмичењу на Убу, када им је за длаку и један једини бод измакла и главна награда српске „куће спорта“ у виду терена за мали фудбал и рукомет. Конкуренција је и ове године изузетна, 10 најбољих спортских села у Србији, односно по две првопласиране екипе са Регионалних такмичења одржаних у Краљеву, Оџацима, Кучеву, Сокобањи и Сурдулици.

Да ли Грљанци могу коначно да се домогну титуле и обезбеде највећем зајечарском селу потпуно ново спортско игралиште, поклон Спортског савеза Србије најуспешнијој екипи Сеоских спортских игара, сазнаћемо тек у недељу 28. августа, када ће бити спуштена завеса на овогодишње најмасовније издање ове престижне манифестације Спортског савеза Србије.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *