Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„ТОРЛАЧКИ САБОР“ ОДРЖАН МИНУЛОГ ВИКЕНДА У ЗАЈЕЧАРСКОМ СЕЛУ СЕЛАЧКА

Подели

Спортски савез града Зајечара организовао је у суботу 19. августа спортско-рекреативни део манифестације „Торлачки сабор“ у селу Селачка. Стони фудбал, надвлачење конопца, бацање камена с рамена и стони тенис биле су дисциплине у којима су се надметали учесници ове сада већ традиционалне манифестације.

Технички део организације турнира спровела је Месна заједница Селачка, једна од многих са којима зајечарска „кућа спорта“ реализује турнире у већини зајечарских села и која се и овог пута потврдила као одличан домаћин.

„Турнир у стоном тенису био је  нарочито јак. Учествовали су Стонотениски клуб „Тимок“ са првом поставом: Јаков Васиљевић, Љубиша Стојановић, Ивана Вучић, као и СK „Kњажевац“. Укупно смо у четири дисциплине имали скоро 100 такмичара“, истакао је за „Глас спорта“ Иван Стојановић из МЗ Селачка.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *