Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Тимочка Крајина

ТИТУЛА ЗА НЕГОТИНСКЕ КОШАРКАШЕ, „ХАЈДУК ВЕЉКО“ ОД ЈЕСЕНИ У ДРУГОЈ СРПСКОЈ ЛИГИ

Подели

Кошаркашки клуб „Хајдук Вељко“ из Неготина освајач је Треће Регионалне лиге „Исток“ пошто је заузео 1. место у летњој лиги Кошаркашког савеза региона источне Србије. Неготинци су тријумфовали у конкуренцији „Младости“ из Зајечара, Бабушнице и Књажевца.

„Хајдук Вељко“ је освајањем пехара остварио пласман у Другу регионалну лигу „Исток“, где ће се наредне сезоне надметати са екипама са истока и југа Србије, попут нишког „Тријумф“, „Пусте Реке“ из Бојника, Сврљига, Куршумлије, Алексинца… Неготинске кошаркаше сада очекује пауза до средине јула, када ће се окупити на припремама за почетак новог првенства.

Да ли ће бити неких појачања, или ће се у „Хајдук Вељку“ одлучити за млађе домаће снаге, остаје нам да видимо. Игру тима у летњој лиги носили су између осталих Лазар Рајчић, Милан Станковић, Давид Мариновић, Виктор Гроздановић…Једно је сигурно, очекује нас занимљиво кошаркашко лето у Неготину.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране Општине Неготин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

 

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *