Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

АКАДЕМИЈА ПЛИВАЊА ТИМОК ОД 27. ЈУНА НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Сваки почетак је тежак, али судећи према првој години постојања Академије пливања „Тимок“, лепи дани тек предстоје једном од најмлађих пливачких клубова у Србији. Зајечарски клуб је коначно дочекао лето и отварање градског базена на Краљевици, па ће сви заинтересовани полазници моћи већ од понедељка 27. јуна постану чланови Академије пливања „Тимок“.

„Степенова обука за непливачe, школа пливања и усавршавање техника такмичарског пливања предвиђени су у термину од 19 до 20 сати, док ће термин од 20 до 21 сат бити резервисан за рекреативно и корективно пливање“, истакао је председник и главни тренер Марко Панић за „Глас спорта“.

Почетак сезоне пливања на градском базену у Зајечару измамио је осмехе већине становника, а спас од тропске врућине многи су потражили на Краљевици, где већ од 20. јуна ради базен ЈКП „Тимок одржавање“. 

„Искрено се надам да ћемо као и прошлог лета имати велики број полазника и да ће Академија пливања „Тимок“ у најскорије време добити и своју такмичарску екипу, која ће наступати на турнирима широм Србије и региона“, поручио је на крају разговора за „Глас спорта“ Панић, по струци професор физичког васпитања и дугогодишњи тренер у Пливачком клубу „Ниш“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *