Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТИМОК ЛАКО ПРЕКО КАБЛОВА ДО НОВИХ БОДОВА

Подели

Фудбалери Тимока савладали су екипу Каблова резултатом 0:5 у 22. колу Српске лиге „Исток“. Исход је наравно и очекиван када се зна да тим из Котлујевца у пролећном делу сезоне чине омладинци градског ривала Тимока 1919. 

Била је ово ипак лепа прилика да се играчи Каблова наметну матичном клубу за брзи повратак на Краљевицу. Шеф струке Тимока Војкан Рајчић искористио је меч да пружи шансу и играчима са клупе и мало промеша састав пред изазове који следе.

 

Већ после првих двадесетак минута видело се да млади састав Ивана Алексића неће моћи озбиљније да се супротстави лидеру првенства. Немања Лапчевић је са брза два поготка у 13. и 16. минуту довео госте у вођство од 0:2 и то је уједно био резултат првог дела игре.

У наставку погоцима Ковачевића у 67., Ристића у 70. и млађаног Алексе Божића у 81. минуту Тимок је рутински дошао и до друге везане победе у пролећном делу сезоне. Лепа вест стигла је из Књажевца, где је домаћи Тимочанин савладао једног од конкурената за највиши пласман, Раднички из Свилајнца.

Прилика за наставак Тимокове серије је већ у суботу 20. марта, када на градски стадион на Краљевици стиже стари ривал из Параћина, екипа Јединства. Утакмица 23. кола Српске лиге „Исток“ на програму је од 15 сати.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *