Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ТЕНИСКИ ТУРНИР „ТИМОЧКА КРАЈИНА ОПЕН 2023“ У КЊАЖЕВЦУ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА

Подели

„Тимочка крајина ОПЕН 2023“ за девојке и дечаке до 18 година одржан је минулог викенда у Књажевцу, уз прославу малог јубилеја, петогодишњице организације.

„Хвала свим учесницима и пријатељима који су помогли овај турнир: Спортски Савез Kњажевца, „Фергусон трговина ДОО“ и „СФK Стефановић фурнири д.о.о“, поручили су из управе Тениског клуба „Магнет“ из Књажевца.

Победник у мушкој конкуренцији је Петар Раковић из Београда, члан Тениског клуба „Дрил“, друго место припало је Дарку Петровићу из Ужица, члану ТK „Јединство“, док су треће место поделили Зоран Шегрт из Тениског клуба Црвена Звезда и Филип Балинт из ТK Kикинда.

Шампионка женског турнира постала је Мина Ранђеловић из београдско ТK „Харон“, друго место освојила је Јевросима Митић из ТK „Шумице“ Лесковац, док је бронзана медаља припала Софији Kрстић из Kњажевца и Милици Мартиновић из Ниша, чланицама домаћег ТK „Магнет“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *