Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

СВЕТСКА, А НАША – ЗАЈЕЧАРСКА АТЛЕТИЧАРКА ИВА МАЛЕТИЋ ОСВОЈИЛА 4. МЕСТО НА МЕЂУНАРОДНОМ МИТИНГУ У ЗАГРЕБУ

Подели

Врхунску форму чланица Атлетског клуба „Младост“ из Зајечара Ива Малетић потврдила је на Међународном митингу у Загребу, где је у суботу 15. маја освојила 4. место у трци на 800 метара. Зајечарска атлетичарка полако диже форму за Светско првенство у Кенији, које је очекује крајем лета у Најробију. Резултат добија на значају ако се зна да се надметала са знатно искуснијим такмичаркама у сениорској конкуренцији.

Ученица трећег разреда Гимназије у Зајечару трку на атлетском митингу „Динамо – Зрињевац 2021“ завршила је иза 28-годишње домаће такмичарке Маје Пачарић, Петје Клојчник из Словеније и трећепласиране Кристине Дудек из Атлетског клуба „Загреб“, која је кроз циљ прошла само 18 стотинки пре наше Иве, која је постигла резултат од 2 минута 10 секунди и 70 стотинки.

На традиционалном загребачком митингу учествовали су атлетичари из Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине и Србије.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *