Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„СВЕТА ТРОЈИЦА 2022“ – ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ И СТОНОМ ТЕНИСУ 12. ЈУНА У ШЉИВАРУ

Подели

Спортски савез града Зајечара у сарадњи са Месном заједницом Шљивар организоваће у недељу 12. јуна турнир у малом фудбалу и стоном тенису поводом заветине овог зајечарског села. „Света тројица 2022“ окупиће све заинтересоване екипе већ од јутарњих сати, пошто ће такмичење у стоном тенису кренути већ од 10 часова, док је пријава могућа до самог почетка турнира.

Мали фудбал је на програму од 16 сати, а очекује се учешће већег броја екипа пошто је учешће на турниру потпуно бесплатно.

Поред диплома и медаља за најбоље учеснике такмичења у стоном тенису, организатори су обезбедили пехаре и новчане награде за три најуспешније екипе у малом фудбалу.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *