Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СВЕЧАНО ОТВОРЕНА „КУЋА БОРИЛАЧКИХ СПОРТОВА“ У ЗАЈЕЧАРУ, ДОМ КИК БОКС КЛУБА „ФАЈТ ТИМ 019“

Подели

Нова локација за нови почетак борилачких спортова у Зајечару. Јавним тренингом у просторијама Кик бокс клуба „Фајт тим 019“ на месту бивше дискотеке „МЗ“ у насељу „Два брата“, спарингом најбољих кик боксера са простора југоисточне Србије, званично је отворена нова кућа борилачких спортова у Зајечару, власништво Кик бокс клуба 019.

На једном месту нашли су се бивши и актуелни репрезентативци Србије, освајачи европских и светских медаља, био је ту и тренер српске кик бокс репрезентације Србије Срђан Радуловић, увек драги гост из Бора и такође бивши велики шампион, сада тренер Синиша Владимировић, а све под будним оком Бобана Стојановића, најуспешнијег зајечарског кик боксера и бившег балканског и европског шампиона, сада тренера и саветника у КБК 019 Зајечар.

Водећи тандем зајечарског кик бокс клуба 019 Никола Миленковић и Бојан Андрејић, нису крили одушевљење.

„Отварање нових просторија само је један од циљева којима стремимо, пуно нам је срце када на једном месту видимо толико шампиона. Велика захвалност свима у региону који су одазвали нашем позиву, ту су клубови и борци из Бора, Књажевца, Кладова, Бољевца, Ниша, сарађујемо са свима веома успешно, а надамо се да ће тако остати и у наредном периоду, у глас истичу млади спортски радници.

У плану је кажу и отварање новог зајечарског бокс клуба, а под истим кровом биће места и за карате, аикидо, школице спорта, персоналне тренинге које ће водити Бобан Стојановић и још много тога. О терминима тренинга и будућим акцијама, због ситуације у вези с корона вирусом, јавност ће бити накнадно обавештена, истичу у редовима Кик бокс клуба „Фајт тим 019“.

Ево и делића спаринга са свечаног отварања у Зајечару:

Све у свему, сјајна прича која ће надамо се, у будућности утицати на развој и нови борилачких спортова у граду на Тимоку. Потенцијала свакако има, сада су ту и услови, а уз стручан и предан рад, само небо је граница за будуће зајечарске шампионе.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз обавезни линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

2 Коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *