Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СВЕ ВИШЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ ЗАЈЕЧАРКИ ЗА БЕСПЛАТНЕ ФИТНЕС ТРЕНИНГЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА

Подели

Акција Спортског савеза Србије „Буди здрава – вежбај са нама“ успешно се већ више од пола године реализује у Зајечару. Организатор је Спортски савез града Зајечара, а са заинтересованим дамама из града на Тимоку вежбају лиценциране фитнес инструкторке Тамара Николић и Љиљана Субић.

„Рекреација је потпуно бесплатна, а све заинтересоване даме могу се укључити у ову занимљиву акцију која је заживела у нашем граду и која ће се продужити и на следећу годину, истакле су  инструкторке Николић и Субић у разговору за “Глас спорта”.

Претходних месец дана Зајечарке су вежбале у Фитнес центру “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици, уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Следи краћа пауза због празника, а наставак акције заказан је за 8. и 9. мај у стандардним терминима. О свим променама полазнице ће бити благовремено обавештене, с обзиром на то да је са бољим временским условима планиран прелазак на отворене терене Спортско-рекреативног центра „Попова плажа“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *