Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ПРОФЕСОРА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Спортски савез града Зајечара, иначе међу 7,2% процента најпоузданијих организација на српском тржишту, наставља да ради на развоју и унапређењу спорта у Зајечару. Наиме, Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) као чланица Савеза и Факултет за спорт и физичко васпитање из Лепосавића обезбедили су бесплатан семинар за професоре физичког васпитања са територије града Зајечара, а све на основу споразума о сарадњи који су потписали Спортски савез града Зајечара и Факултет за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини са седиштем у Лепосавићу.

Споразум су у просторијама зајечарске „куће спорта“ крајем прошле године потписали продекан за научно-истраживачки рад и међународну сарадњу Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини Верољуб Станковић и генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић.

Одобрени програм за стручно усавршавање под називом “Примена статистичких поступака у циљу праћења и прогнозе моторичког развоја ученика“ биће организован у трајању од четири недеље (11 бодова). Први модул је на програму већ у понедељак, 24.октобра у просторијама Спортског савеза града Зајечара, са почетком у 12 сати.

„Молимо све заинтересоване да до петка, 21. октобра до 13.00 сати изврше пријаву на адресу Зајечарског савеза за школски спорт“, поручио је у име Зајечарског савеза за школски спорт генерални секретар Миомир Симоновић, који је за „Глас спорта“ истакао да ће у наредном периоду бити организовани бројни семинари а све у корист унапређења и развоја спортских кадрова у Зајечару.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *