Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„СТРОНГМЕН ГРАН ПРИ КУП“ У СУБОТУ 18. МАЈА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Четврти по реду отворени „Гран при куп“ Kњажевца на програму је 18. маја у центру града, у улици Kњаза Милоша од каменог моста код маркета „Идеа“ према кружном току. Организатори сада већ традиционалног такмичења су Спортски савез Kњажевца и Стронгман савез Србије, под покровитељством локалне самоуправе и уз техничку подршку Пауерлифтинг и боди билдинг спортског клуба „Kњажевац“.

На престижној манифестацији у Књажевцу учествоваће неки од најјачих људи из Србије, Румуније и Бугарске. Такмичари ће се са почетком у 17:30 сати надметати у неколико изузетно захтевних дисциплина.

„Посетиоци ће моћи да уживају, јер очекује нас баш као и претходних година вуча камиона тешког 7 тона, ношење кофера од 120 кг., подизање балвана изнад главе од 100 до 150 килограма тежине, подизање аутомобила преко једне тоне, ношење терета од 300 плус килограма и још доста занимљивих и атрактивних дисциплина“, поручио је за „Глас спорта“ Далибор Илијић, председник Пауерлифтинг и боди билдинг спортског клуба „Kњажевац“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *