Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СПОРТСКИ САВЕЗ КЊАЖЕВЦА СА ДИЈАГНОСТИЧКИМ ЦЕНТРОМ НА САЈМУ НАУКЕ И ТЕХНИКЕ У БЕОГРАДУ

Подели

Спортски савез Књажевца са својим дијагностичким центром за рано откривање постуралних деформитета био је један од излагача Министарства омладине и спорта на Сајму науке и технике у Београду 20. и 21. маја. Ова велика част за књажевачки Савез договорена је још приликом посете министра Зорана Гајића општини Књажевац крајем марта.

Председник Спортског савеза Књажевца др Микица Видојевић није крио задовољство виђеним на 66. Сајму науке и технике, иначе најпознатијој регионалној техничко-технолошкој сајамској манифестацији. 

„Центар за рано дијагностиковање постуралних деформитета био је један од само четири излагача Министарства омладине и спорта. Потрудили смо се да на најбољи могући начин представимо како Министарство, тако и наш Савез и општину Књажевац“, истакао је за „Глас спорта“ др Видојевић.

Представници Министарства омладине и спорта на челу са министром Зораном Гајићем посетили су у друштву министарке науке Републике Србије Јелене Беговић изложбено место Спортског савеза Књажевца, а др Микица Видојевић им је заједно са својим сарадницима до детаља објаснио принципе рада Дијагностичког центра, једног од најнапреднијих у читавој Европи.
 
„Дијагностички центар за рано откривање постуралних поремећаја отворен је средствима Европске уније, а у Књажевцу су прегледи потпуно бесплатни не само за сву децу, већ и за чланове књажевачких спортских клубова. За пет година успели смо да урадимо преко 5.000 прегледа и што је још важније у програм корективне гимнастике упутимо више од 4.000 деце основношколског узраста“, закључио је на крају разговора за „Глас спорта“ председник Спортског савеза Књажевца др Микица Видојевић.
 
“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.
Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *