Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СПОРТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ И ТРКА У ВЕЛИКОМ ИЗВОРУ ТРЕЋЕГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА

Подели

Трећи дан Европске недеље спорта у Зајечару протекао је у знаку фитнеса и спортске рекреације за жене. Све заинтересоване даме присуствовале су јавном тренингу на Поповој плажи под надзором лиценцираних фитнес тренера Петре Лазаревић и Анете Урошевић.

„Већ месец дана два пута недељно радимо са Зајечаркама у оквиру акције „Буди здрава – вежбај са нама“. Надамо се да ће се све већи број наших суграђанки придружити овој акцији, а драго нам је што смо имале прилику да учествујемо и да напредак учесница покажемо и на Европској недељи спорта, за шта захваљујемо Спортском савезу града Зајечара“, истакле су фитнес инструкторке за „Глас спорта“.

Програм се након завршетка јавног тренинга на Поповој плажи, поново преселио у Велики Извор, где је одржана једна заиста занимљива трка, у којој су учестововали и мушкарци и жене. Сви такмичари показали су изузетну сналажљивост са млекарским кантама на својим раменима и нема сумње да је Зајечар добио још једну традиционалну манифестацију у „Башти Балкана“, чији је спортски део ове године уврштен у Европску недељу спорта.

Европска недеља спорта наставља се у Зајечару и у току наредне недеље. Већ у понедељак 26. септембра на програму је јавни кошаркашки тренинг у извођењу Кошаркашког клуба „БИН“ на теренима Основне школе „Хајдук Вељко“ од 11 сати и „BeActive night“ тренингом Карате клуба „Тимок“ и Кик бокс Фајт тим-а 019 од 18 до 20 часова у сали борилачких спортова у насељу „Два брата“, а комплетна сатница и распоред одржавања свих јавних тренинга налази се на страницама “Гласа спорта“. (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-petka-23-septembra-u-zajecaru/)

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *