Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СПОРТ У СЛУЖБИ ХУМАНОСТИ – „ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“ У БОЉЕВЦУ

Подели

Градски стадион у Бољевцу угостио је у петак 7. октобра традиционалну спортско – хуманитарну акцију „Трка за срећније детињство“. „Имамо циљ – дођи на старт“, био је слоган манифестације, која је по лепом и сунчаном дану измамила велики број школараца на стадион на коме своје утакмице игра зонаш из Бољевца, екипа „Ртња“.

Стартни бројеви су коштали 50 динара, а прикупљени новац ићи ће у хуманитарне сврхе, за децу бољевачких школа. „Шта детету треба да расте до неба“ слоган је овогодишње Дечије недеље у којој је своје место нашла и ова бољевачка хуманитарна акција.

Организатор ове лепе спортске приче био је Црвени крст у сарадњи са Спортским савезом општине Бољевац и Установом за спорт. Подршку су пружиле и основне и средња школа из Бољевца, Дом здравља и Полицијска станица, а покровитељ читаве манифестације била је општина Бољевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *