Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар КОШАРКА Тимочка Крајина

ШКОЛСКЕ ЕКИПЕ ИЗ ЗАЈЕЧАРА НАЈУСПЕШНИЈЕ НА ОКРУЖНОМ КОШАРКАШКОМ ТАКМИЧЕЊУ У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Мај је очигледно резервисан за успехе зајечарских спортиста на школским такмичењима, којима нема премца у округу. Овог пута, на такмичењу у кошарци одржаном у уторак 25. маја у Књажевцу, доминирали су ученице Основне школе „Ђура Јакшић“ и ученици ОШ „Десанка Максимовић“, који су убедљиво освојили прва места.

Најпре су ученице ОШ „Ђура Јакшић“ у финалу декласирале домаћу екипу ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“ резултатом 37:0, а очигледну разлику у квалитету професор Драган Петковић искористио је да пружи прилику свим чланицама екипе.

Њихов успех и пласман на Међуокружно такмичење обезбедили су и ученици Основне школе „Десанка Максимовић“, који су у финалу надиграли такође књажевачку ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“ са 42:32.

Међуокружно такмичење ученика и ученица основних школа у кошарци на програму је у петак 28. маја у Варварину, где ће Зајечар имати представнике у обе конкуренције.

 

А ево и делића славља кошаркашица Основне школе „Ђура Јакшић“ након избореног пласмана у даљи круг такмичења. (видео)

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *