Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СЕРИЈАЛ СПОРТСКИХ ФИЛМОВА У ПОЗОРИШНОМ МУЗЕЈУ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели
 
Како је страст за фудбалом спасао једну девојку сиромаштва био би у најкраћем резиме француског филма „Home games“ који ће бити приказан на летњој сцени Позоришног музеја у Зајечару. Пројекција је заказана за понедељак 10. јуна у 21 сат и биће само први у низу спортских филмова који ће зајечарска публика уз слободан улаз имати прилику да види у сусрет Олимпијским играма у Паризу.
 
Режија: Алиса Коваленко
Игра: Алина Шилова
 
„Двадесетогодишња Алина, чија је страст за фудбалом спашава сиромаштва, проживљава веома важан тренутак у свом животу. Професионално се бавећи фудбалом, Алина се суочава са тешком ситуацијом: она се сама брине о свом брату Ренату, сестри Регини и слабовидој баки. Приморана је да бира између фудбала и породице“, наведено је у најави зајечарског Позоришног музеја.
 
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *