Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СЕОСКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ У ЗАЈЕЧАРУ ИПАК У ХАЛИ СПОРТОВА НА КРАЉЕВИЦИ, НАЈАВЉЕНО ПОГОРШАЊЕ ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА СПРЕЧИЛО ГРЉАНЦЕ ДА БУДУ ДОМАЋИНИ

Подели

Сеоске игре Спортског савеза Србије најављене за суботу 19. јуна ипак неће како је планирано бити одржане у Грљану, већ ће целокупно такмичење бити пребачено у халу спортова на Краљевици. Разлог су наравно временски услови и киша која ће током викенда бити неизоставан детаљ у Зајечару и околини, па двоструки узастопни победници зајечарских квалификација неће моћи да дочекају ривале на свом терену.

Сатница такмичења остаје иста, свечано отварање заказано је за 10 сати у хали на Краљевици, која ће угостити представнике Грљана, Звездана, Великог Извора и Грлишта.

Велика захвалност иде и вредним радницима ЈКП „Тимок одржавање“, који су дали све од себе за уређење „мини пич“ терена и околине стадиона ФК „Рудар Вршка Чука“ у Грљану. Наравно да ће у будућности сређени и скоцкани терени значити пре свега младима највећег зајечарског села, а свакако да ће у Спортском савезу града Зајечара врло брзо организовати неке од турнира управо у Грљану.

Да поновимо још једном, екипа Грљана брани титулу најуспешнијег села на Сеоским спортским играма у Зајечару. Први пут трофеј је освојен испред Звездана, а минуле године за длаку су били бољи од Великог Извора. Свака екипа броји 20 чланова, 15 мушкараца и пет жена, које се надмећу у малом фудбалу, одбојци, рвању, бацању камена с рамена, трчању полигона с препрекама, скоку у даљ, надвлачењу конопца, обарању руку, шаху и надвлачењу штапа.

 

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *