Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

САТНИЦА И ПРОПОЗИЦИЈЕ КУПА ГРАДОВА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КРОСУ

Подели

Зајечару као осмоструком победнику Крос серије РТС-а, припала је част да у суботу 31. октобра буде домаћин, а Спортском савезу града Зајечара да организује Куп градова и Првенство Србије у кросу, који ће на градском хиподрому на Краљевици окупити најбоље српске тркаче.

Предузете су све мере како би се такмичење спровело на најбољи могући начин и по упутствима како републичког, тако и градског штаба за ванредне ситуације. Сви учесници у такмичењу биће у обавези да носе маске изузев спортиста који се такмиче у том тренутку, док ће такмичарима бити мерена температура пре почетка трке, а екипа Хитне помоћи Здравственог центра Зајечар, као и сваке године пратиће програм и бринути о здрављу учесника.

 Ево и пропозиција такмичења:

Стручна служба Спортског савеза града Зајечара побринула се да свим учесницима олакша сналажење на самој стази, па је направљен и шематски приказ дистанци.

Сви услови су ту за атлетски спектакл на Краљевици, недостајаће публика наравно, али „Глас спорта“ ће бити на зајечарском хиподрому да забележи све, како не би остали ускраћени за резултате и слике са овог престижног спортског догађаја.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *