Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар РУКОМЕТ Тимочка Крајина

РУКОМЕТАШИЦЕ ОШ „ЂУРА ЈАКШИЋ“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ПОРАЖЕНЕ У ФИНАЛУ ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У БОЉЕВЦУ

Подели

Рукометашице Основне школе „Ђура Јакшић“ из Зајечара нису успеле да се домогну пласмана на Међуокружно такмичење. Ученице професора Драгана Петковића поражене су у финалу Окружног такмичења основних школа од домаће ОШ „9. српске бригаде“ у Бољевцу резултатом 18:14 (10:7).

Бољевчанке су на тај начин прекинуле фантастичан низ Зајечарки од пет узастопних пласмана на Државно првенство и успеле да изборе пласман на Међуокружно такмичење, где ће у конкуренцији најбољих школа из нишког, расинског, топличког и пиротског округа покушати да се домогну завршнице републичког такмичења.

Зајечарски савез за школски спорт уз подршку Спортског савеза града Зајечара организоваће и у наредном периоду такмичења ученика основних и средњих школа, која се одвијају у отежаним условима услед пандемије коронавируса, због које многе школе широм Србије и не учествују на такмичењима из календара Савеза за школски спорт.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *