Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПРВИ TEHNOMEDIA PES ТУРНИР ОДРЖАН У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Први „Tehnomedia PES 2021“ турнир у Зајечару привукао је пажњу великог броја учесника и гледалаца на кошаркашком терену у насељу „Кључ“. Организатор такмичења у виртуелном игрању фудбала, компанија „Tehnomedia” потрудила се да први турнир ове врсте у Зајечару протекне у најбољем могућем реду. Фантастична атмосфера, такмичарски дух и дружење обележили су овај несвакидашњи спортски догађај.

Pro Evolution Soccer (PES) турнир је трајао читавих шест сати, а за титулу PES шампиона надметало се 33 такмичара. Учесници су показали своје умеће на „Sony PlayStation“ 4 конзолама и притом освојили вредне награде.

Новчана помоћ у износу од 16.500 динара, прикупљена од котизација за учешће на турниру, биће уручена Удружењу L. Down из Зајечара.

Представници компаније Tehnomedia d.o.o. уручили су награде тројици првопласираних играча. Шампион ПЕС турнира је Дарко Тошић. Њему је као победнику, представник компаније уручио „Hisense“ телевизор од 32 инча. Друго место и баланс скутер освојио је Милош Николић, док је трећепласираном Владици Маринковићу припала „gaming“ тастатура.

 

Промотерке су делиле Tehnomedia поклоне: каталоге, маске, хемијске оловке… Такмичари, навијачи и публика на лицу места могли су да се освеже соковима. На штанду „Tehnomedie“ припремане су и свеже, вруће, најздравије кокице без уља у апаратима „Ariete“ и „Clatronic“ за дегустацију.

А како је све то изгледало на самом такмичењу у Зајечару сазнајте у прилогу Данијеле Недељковић из компаније Tehnomedia d.o.o.

 

ПРОМО

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *