Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПРВИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У ШАХУ „ДРАГАН НИКИЋ 2021“ ОДРЖАН У ГРЉАНУ

Подели

Први Меморијал „Драган Никић Пајче“ одржан је у суботу 23. октобра у Дому културе у Грљану. Човек који је био синоним за Шах клуб „Грљан“ Драган Никић, заслужио је све то две године након преране смрти, а уз учешће више од 30 учесника у омладинској и сениорској конкуренцији турнир је оправдао очекивања.

Прво место освојио је Андреја Марко Крстић из Ниша, испред Стефана Младеновића и Срђана Миловановића. Четврто место припало је Браниславу Тошићу, петопласирани је био Александар Ранђеловић, док је 6. место заузео Владица Симић.

Прве награде у конкуренцији младих нада добили су Фабијан Матеја и Теодора Стаменковић, а укупан наградни фонд турнира износио је 25 хиљада динара. Меморијал је игран по швајцарском систему, холандска варијанта, уз темпо игре од 15 минута. 

Организатори Меморијалног турнира „Драган Никић 2021“ за све учеснике турнира приредили су ручак по завршетку 7. кола и доделе награда најуспешнијима првог по реду такмичења у Грљану.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *