Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

ПОЗНАТ КОМПЛЕТАН ПРОГРАМ И РАСПОРЕД ТУРНИРА „ДОЂИ НА БАСКЕТ“

Подели

Нестабилно и променљиво време минулих дана није могло да спречи одржавање 8. по реду традиционалног турнира „Дођи на баскет“ у зајечарском насељу „Кључ“. Коначно је познат и комплетан програм турнира који је ипак имао мала померања условљена кишом и неповољним временским условима.

Организатори су и овог пута спремили бројна изненађења за све посетиоце такмичењеа од уторка 8. до суботе 12. августа. И док су за уторак на распореду од 19 сати само баскеташи, већ од среде ће подијум делити и са многим музичким и „гејмерским“ изненађењима.

Све у свему, више је него довољно разлога да у великом броју дођете до терена у зајечарском „Кључу“ и уживате у најбољем баскету на истоку Србије. Глас спорта доноси распоред свих екипа „ДНБ-а“ по узрасним категоријама.

Пионири:

Кадети и сениори ће се надметати и за богате новчане награде:

Прва награда у категорији сениора износи 100 хиљада динара, па нема сумње да нас у најстаријој групи очекује велика борба међу свих 16 екипа:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *