Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЕКИПИ ГРЉАНА ПЕХАР У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ И НОВО ДРЖАВНО ФИНАЛЕ ЗА НАЈВЕЋЕ ЗАЈЕЧАРСКО СЕЛО

Подели

Екипа Грљана освојила је 1. место на Регионалном такмичењу Сеоских игара Спортског савеза Србије одржаном у Петровцу на Млави. Грљанци су на тај начин обезбедили пети узастопни пласман на Државно првенство, где ће се у конкуренцији најјачих спортских екипа српских села у Пожаревцу борити за титулу.

Највеће зајечарско село је на надметању у Средњој школи „Младост“ у никад неизвеснијој борби стигло до трофеја најуспешније екипе региона у конкуренцији домаћег Каменова као првака Петровца на Млави, Близне – представника Мајданпека и Лучица шампиона Пожаревца.

Ево и коначног поретка после свих 11 спортских дисциплина на Регионалном такмичењу:

I Грљан 32
II Лучица 31
III Каменово 30
IV Близна 28

Грљанци ће од 1. до 3. септембра у великом финалу имати прилику да најзад стигну до титуле најуспешнијег спортског села у Србији. Велико искуство из претходних година и стандардна учешћа у завршницама Сеоских игара од Рудне Главе, преко Врњачке Бање до Уба и Чачка, верују да ће доћи на наплату. Сигурно је да неће бити лако ни у Пожаревцу, али у Спортском савезу града Зајечара организатору и предводнику ове сјајне дружине из Грљана сигурни су да ова екипа није још рекла своју последњу реч у најмасовнијој рекреативној манифестацији Спортског савеза Србије.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *