Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПОЧИЊЕ РАСПЛЕТ НА ТУРНИРУ У КОТЛУЈЕВЦУ, НА ПРОГРАМУ МЕЧЕВИ ОСМИНЕ ФИНАЛА

Подели

Седми дан Меморијала „Јоца Михаиловић – К3“ донео је по обичају много борбе, занимљивих утакмица и ефектних потеза, па је било и више него довољно разлога за посету терену у зајечарском насељу „Кључ“.

Постигнути су следећи резултати:

Турнир данас креће од 17 сати, а публика ће имати прилику да погледа 14 утакмица, пет у конкуренцији пионира, једну код млађих петлића и чак осам сениорских окршаја. На програму се мечеви осмине финала у најстаријој узрасној категорији, па ћемо до поноћи сазнати којих ће осам екипа остати у борби за пехар. Домаћа екипа „К3 – Чика Јоца“ наступа од 20 сати и нема сумње да ће имати ветар у леђа од стране навијача, али и велики притисак да оправда домаћи терен и остане у конкуренцији за награде.

Ево и свих парова:

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *