Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПОЧЕО БЕСПЛАТАН КУРС САМООДБРАНЕ ЗА ЖЕНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Град Зајечар у сарадњи са Кик-бокс клубом “Fight team 019”, а у оквиру активности Локалног акционог плана за унапређивање положаја жена и родне равноправности, (https://sn.rs/cg7ss), организује курс самоодбране.

„Здравље и благостање, као и безбедност грађанки града Зајечара су приоритети усвојени од стране механизма за родну равноправност и део су напред наведеног ЛАП-а“, наводе у Градској управи Зајечар.

Курс самоодбране стартовао је у понедељак 3. октобра у просторијама КБК “Fight team 019” у насељу „Два брата“ и потпуно је бесплатан за све заинтересоване.

„Полазнице ће научити основне технике самоодбране, а са њима ће радити дипломирани професори физичког васпитања и лиценцирани кик-бокс и карате тренери“, истакао је Никола Миленковић тренер и председник “Fight team 019”, који је за „Глас спорта“ додао да ће током курса бити одржано 24 тренинга.

Пријављивање се може извршити путем инстаграм профила @fight_team_019 или на број телефона 060/44 73 331.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *