Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ФУДБАЛЕРИ БОРА ДЕКЛАСИРАЛИ ПИРОЋАНЦЕ ЗА ШЕСТИ ТРИЈУМФ У ЗОНИ „ИСТОК“

Подели

Фудбалери Бора декласирали су Јединство из Пирота резултатом 5:1 у 8. колу Зоне „Исток“. Борани су сјајном игром просто згромили Пироћанце и показали да се нису одрекли амбиција везаних за највиши пласман и повратак у српсколигашко друштво. Стрелци за домаћи тим на стадиону „крај пирита“ били су Дамир Рамадани, Љубиша Лалић, Александар Трифунов, Никола Николић и Иван Станковић.

Ево и комплетног састава ФК „Бор 1919“ и играча на које је могао да рачуна тренер Иван Бешинић:

Митар Пејовић, Марко Цокић, Никола Николић, Милош Марковић, Матеја Миленковић, Дамир Рамадани, Љубиша Лалић, Душан Димитријевић,Андрија Милићевић, Аца Јовић, Александар Трифунов, Немања Јаковљевић, Иван Станковић, Филип Бугариновић, Милош Алексић, Урос Ђурђевић, Александар Јовкић.

Други пиротски зонаш „Танаско Рајић“ је и после осам одиграних мечева у сезони задржао максималан учинак на челу табеле, после победе у Лубници 0:2. Злата вредне бодове освојио је „Хајдук Вељко“, који је у Неготину надиграо Балкански са 1:0. Други узастопни пораз претрпео је Злот, који је у правој голеади резултатом 5:4 остао без бодова на гостовању у Белој Паланци. Четврти неуспех у сезони забележила је и Слатина, која је резултатом 0:2 поражена на домаћем терену од Ђердапа. Кладовљани су тријумфом у Слатини остали први пратилац лидера из Пирота.

 „Танаско Рајић“ је на челу са 24 бода, испред Ђердапа са 22 и Бора који је сакупио 19 бодова. Чини се да ће се трка за зонашку титулу водити управо између ова три клуба, тако да ваља очекивати неизвесну сезону до самог краја. Много тога биће јасније након следећег викенда и дербија јесени у Пироту у ком ће снаге одмерити непоражени „Танаско Рајић“ и екипа Бора.

Пројекат „Бирам спорт – борски спортски таленти“, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *