Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Тимочка Крајина Фудбал

ПОБЕДА КАБЛОВА ЗА КРАЈ, ПРВЕНСТВО ЗАУСТАВЉЕНО ЗБОГ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Подели

Фудбалери Каблова оправдали су улогу фаворита и савладали екипу „Рајко Митић“ из Беле Паланке резултатом 2:0.

Био је то вероватно последњи дан сезоне 2019/2020, пошто су због увођења ванредног стања суспендована и сва спортска такмичења у Србији.

Изабраници Игора „Киће“ Словића имају сјајну сезону иза себе, на исти начин започели су и овај пролећни део Зоне „Исток“ са две рутинске победе, у Бољевцу против Ртња и у недељу 15. марта на стадиону у насељу „Кључ“ у Котлујевцу.

Каблови после 17 одиграних кола заузимају лидерску позицију са 45 освојених бодова, без иједног пораза, са 14 победа и три ремија, испред градског ривала Тимока, који је до сада сакупио 39 бодова и Хајдук Вељка из Неготина са 37.

За крај да додамо и информацију да су фудбалери трећег зајечарског зонаша поражени од Слатине на гостовању 2:1 и сада су на деоби 14., 15. и 16. позиције на табели управо са Слатином и Ртњем из Бољевца.

Велика је вероватноћа да фудбала ове сезоне више неће бити, а шта ће Фудбалски савез Србије одлучити што се тиче пласмана у виши ранг, титула и опстанка у лигама, остаје нам да видимо.

Можда би и најреалније било да ове сезоне не буде испадања и да дође до проширења лига, али о томе другом приликом. И фудбал је сада, уосталом као и целокупан спорт у другом плану.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *