Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПЕТИ ДАН МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА У КОТЛУЈЕВЦУ, НА ПРОГРАМУ 13 УТАКМИЦА

Подели

Меморијални турнир у Котлујевцу из дана у дан привлачи све више публике на терен у насељу „Кључ“. Поготово је то било видљиво четвртог дана такмичења, када су се на терену нашли и домаћи играчи, из редова екипе „К3 Чика Јоца“, који су и једни од организатора турнира. Ево и свих резултата:

Петак је резервисан за решење дилема у групној фази млађих категорија, а посебно занимљиво биће у конкуренцији кадета, играча рођених 2005. године и млађих, који ће у пет мечева данашњег програма имати прилику да покажу своје умеће. „Глас спорта“ наставља да прат сва дешавања са турнира, а петог дана нас очекују следећи мечеви, с разликом да ће „Пластопромет – Бата Божа Горење“ у пионирској и „ИН Фокус“ – „Лопта 4“ бити одигране другом приликом.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *