Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПАУЕРЛИФТИНГ И БОДИБИЛДИНГ СПОРТСКИ КЛУБ „КЊАЖЕВАЦ“ У ПОХОДУ НА НОВЕ МЕДАЉЕ

Подели

Октобар у знаку бодибилдинга и фитнеса у Србији. Наиме, у Јагодини је у суботу 8. октобра одржано међународно такмичење у бодибилдингу, фитнесу и боди-фитнесу под називом „Јагодина опен“ на коме је учествовало 186 такмичара из девет земаља ( Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Швајцарска, Бугарска, Аустрија, Хрватска и Србија). За Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб Kњажевац у категорији „Men’s physique“ до 178цм наступио је Денис Алексић, док се Александар Ћирић такмичио у категорији бодибилдинг преко 90 кг. Денис Алексић је у финалу заузео 5. место, док је његов клупски друг Александар Ћирић у јакој конкуренцији заузео 6. место.

Само дан касније у Београду на Међународном такмичењу „Ahilej Belgrade open“ за ПББСК „Књажевац“ наступио је Денис Алексић, који је у категорији „Men’s physique“ до 180 цм заузео 2. место и освојио сребрно одличје. На престижном надметању у Београду, учествовали су такмичари из шест европских земаља, наводе у трофејном клубу из Књажевца.

Књажевчани се већ припремају за наредне изазове, а то су Државно првенство у бодибилдингу, фитнесу и боди-фитнесу у Чачку 15. октобра, док је у недељу 16. октобра на програму традиционални турнир Меморијал „Новица Пауљичић“ у Бору.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *