Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ЗАЈЕЧАРА У ТЕНИСУ ДО 14 ГОДИНА НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Подели

Отворено првенство Зајечара у тенису у конкуренцији играча до 14 година на програму је данас и сутра на зајечарској Поповој плажи. Организатор турнира Б категорије из календара Тениског савеза Источне Србије је „АС Тимок“, а учествују 22 такмичара, 10 у женској и 12 у мушкој конкуренцији.

Турнир се бодује за званичну ранг листу Тениског савеза Србије, а надмећу се играчи и играчице из Ниша, Параћина, Бора, Књажевца, Бабушнице и наравно домаћи такмичари, из редова Тениског клуба „АС Тимок“.

„Услови за игру су одлични, биће то два дана одличног тениса у Зајечару, а овим такмичењем настављамо традицију организовања турнира из календара Тениског савеза и нема сумње да ћемо и овог пута бити одлични домаћини“, истакао је за „Глас спорта“ први човек зајечарског клуба Дарио Петковић.

Тениски клуб „АС Тимок“ окупља тридесетак чланова, који учествују на турнирима широм Србије, а за даље искуство им много значи и чињеница да на домаћем терену имају прилику да учествују на званичним регионалним и националним турнирима Тениског савеза Србије.

„Управо тако, трудимо се да пре свега радимо са млађим такмичарима, од којих многи већ имају запажене резултате на домаћој сцени. Минулог викенда организовали смо Отворено првенство Зајечара до 16 година, а већ у септембру је на програму турнир играча и играчица до 12 година старости, где такође очекујемо одличне резултате и велики број гостију из целе Србије, каже алфа и омега ТК „АС Тимок“ Дарио Петковић.

Протекли викенд обележили су добри резултати две домаће такмичарке, Јелена Серјевић је освојила 2. место на турниру до 16 година, иако је наступала у старијој конкуренцији, док је још једна чланица ТК „АС Тимок“ Луна Врањанац заузела 3. место, а добрим резултатима у клубу се надају и овог викенда.

Полуфинални и финални мечеви Отвореног првенства Зајечара до 14 година играју се у надељу 30. августа, а сусрети су на програму од 10 сати на тениским теренима Спортско-рекреативног центра „Попова плажа“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз обавезни линк ка изворној вести.

 

Тагови

1 коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *