Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У „BENCH PRESS-U“ И МЕМОРИЈАЛ „ВЕСНА НИКИЋ“ ЗА ВИКЕНД У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Предстојећи викенд протећи ће у знаку пауерлифтинга у Књажевцу, а „кривац“ је поново Пауерлифтинг и боди билдинг спортски клуб „Kњажевац“, који ће у два дана угостити 150 такмичара из Србије и региона.

Најпре ће у суботу 2. марта бити организован „SERBIA OPEN u BENCH PRESS-U“, чији је старт заказан за 11 сати у Дому културе, на коме ће учествовати близу 100 такмичара из Србије, Бугарске, Северне Македоније и Црне Горе, док је дан касније на програму Отворено првенство Kњажевца у параолимпијској дисциплини „бенч прес“ за особе са инвалидитетом – III Меморијал Весна Никић, где ће наступити 50 такмичара из Србије и Бугарске, који ће се од 16 сати надметати у малој сали књажевачког Дома културе.

Технички организатор два врхунска такмичења је Пауерлифтинг и боди билдинг спортски клуб „Kњажевац“ , док су покровитељи Спортски савез и општина Књажевац.

„ПБССК „Књажевац“ наступиће са 17 такмичара од којих се много очекује у наредном периоду“, истакао је за „Глас спорта“ Далибор Илијић, први човек Пауерлифтинг и боди билдинг спортског клуба „Kњажевац“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

 

 

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *