Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Окружно такмичење у стоном тенису за ученике основних и средњих школа, одржано је у четвртак 16. новембра у Зајечару. Домаћин надметања у организацији Зајечарског савеза за школски спорт (ЗШС) била је Техничка школа, а велику подршку у организацији пружио је Стонотениски клуб „Тимок“, чији су чланови делили правду на такмичењу са кога су најуспешније екипе и појединци изборили пласман на Олимпијаду у Новом Саду, која је према плану и програму Савеза за школски спорт Србије предвиђена за мај 2024. године.

„Глас спорта“ био је поново на лицу места, невероватно занимљиви окршаји и велика борба виђена је на сва три стола, а забележени су следећи резултати:

Сјајан наступ гостију из Сокобање и Књажевца, који су доминирали у категорији средњих и основних школа, обележио је програм у Техничкој школи, док је част домаћина спасила Моника Младеновић из зајечарске Медицинске школе, која је тријумфовала у појединачној конкуренцији.

Што се даљих такмичења тиче, Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) припрема организацију градских надметања у кошарци и одбојци до краја првог полугодишта у договору са професорима физичког васпитања, а у складу са календаром Савеза за школски спорт Србије.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *