Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ОДЛИЧАН РЕЗУЛТАТ УЧЕНИКА ОШ „ДИМИТРИЈЕ ТОДОРОВИЋ КАПЛАР“ ИЗ КЊАЖЕВЦА НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПЛИВАЊУ

Подели

Ученици Основне школе „Димитрије Тодоровић Каплар“ отворили су на сјајан начин сезону такмичења у оквиру програма Савеза за школски спорт Србије.Наиме, на окружном такмичењу у пливању одржаном 13. септембра на базену „Бањица“ у Kњажевцу, ученици и ученице из „Каплара“, предвођени професорком физичког васпитања Маријом Ђокић, постигли су одличне резултате и показали да секција која годинама уназад постоји у централној књажевачкој школи редовно доноси плодове.

Чак пет првих места освојили су ученици ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“, која им гарантују пласман на завршно државно такмичење, а поред тога вреди издвојити још три друга места. Ево и свих резултата, као и дисциплина у којима су се истакли књажевачки школарци:

🥇🏊Ања Живадиновић, 6.разред-1.место(прсно)
🥇🏊‍♂️Kоста Николић, 7.разред-1.место(прсно)

🥇🏊‍♂️Алекса Томић, 8.разред-1.место(краул)
🥇🏊‍♂️Павле Гаврић, 8.разред-1.место(прсно)
🥇🏊Леа Kостадиновић, 8.разред-1.место(прсно)

🥈🏊‍♂️Јован Kостадиновић, 4.разред-2.место(краул)
🥈🏊Ања Спасић, 8.разред-2.место(краул)
🥈🏊‍♂️Матеја Ђикић, 8.разред-2.место(краул)

Ђаци који су освојили прва места на Окружном надметању у својим категоријама, обезбедили су пласман на републички ниво такмичења, односно Школску олимпијаду која је на програму у јуну месецу 2024. године.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *