Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НОВИ ЗАЈЕЧАРСКИ АТЛЕТСКИ БИСЕР – ВЕЉКО ВАСИЉЕВИЋ ОСВОЈИО ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Подели

„Краљица спортова“ у Зајечару ради пуном паром, па за будућност атлетике на овим просторима можемо рећи да је и више него светла. Томе у прилог говори и учинак чланова Атлетског клуба „Младост“ на Првенству Србије за млађе јуниоре.

Првенство је одржано минулог викенда у Београду, а такмичари из Зајечара освојили су три златне медаље. Вељко Васиљевић је постао првак Србије на 1500 и на 3000 метара, док је Лена Малетић освојила златно одличје на 400 метара.

Ако смо од сестара Малетић у претходном периоду већ помало и навикли на фантастичне резултате, оно што млађани Вељко Васиљевић ради у последње три сезоне свакако заслужује честитке. Искочио је у први план пре две године на Првенству Србије у кросу и Купу градова одржаном у Зајечару, а након тога ређали су се сјајни успеси младог зајечарског атлетичара широм земље, а круна свега је потпуна доминација и две освојене медаље на Првенству Србије које је било на програму 19. и 20. фебруара у Београду.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *