Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

НОВЕ МЕДАЉЕ ПРЕД ЛЕТЊУ ПАУЗУ, ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПАУЕРЛИФТИНГ И БОДИБИЛДИНГ КЛУБА „КЊАЖЕВАЦ“

Подели

Пети отворени Балкански Kуп одржан је 18. јуна у Kњажевцу. На Првенству су учествовали такмичари из Србије, Бугарске, Турске, Северне Македоније, Словеније, Немачке и Хрватске. За Пауерлифтинг и Бодибилдинг спортски клуб Kњажевац наступили су:

Иван Савић у категорији „Classic Physique open“ у којој је освојио бронзану медаљу и у категорији бодибилдинг до 70кг, где му је припало сребрно одличје. Денис Алексић, који је наступио у категорији „Men’s Physique“ – 182цм у којој је освојио златну медаљу, док је у категорији „Classic Bodybuilding“ освојио бронзано одличје.

Само дан касније на програму је било Отворено првенство Kрагујевца у параолимпијској дисциплини („bench press“) „Меморијал Сале Марковић“. На овом престижном такмичењу учествовало је 25 такмичара из Србије и Босне и Херцеговине из десетак клубова и удружења за особе са инвалидитетом.

За Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб „Kњажевац“ наступили су Срђан Ристић који је освојио златну медаљу у категорији сениора до 88 кг и Саша Тошић који је заузео друго место у категорији до 107 кг. Срђану Ристићу припао је и пехар за апсолутно најјачег такмичара у категорији мушкараца. Припреме за ова такмичења помогли су општина Књажевац и Спортски Савез, истакли су из ПББСК „Књажевац“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *